Με παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ. Δασούλα ζητείται να οριστεί εφέτης ανακριτής ο οποίος θα αναλάβει να χειριστεί τις δικογραφίες για τα γεγονότα στις Σκουριές της Χαλκιδικής. 

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Δασούλας έδωσε ήδη σχετική παραγγελία στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Π. Γιαννάκη, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε πριν από δέκα ημέρες ο δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη Χ. Πάχτας, με την οποία ζητεί ν’ ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου για τα σοβαρά επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μηνυτήρια αναφορά γίνεται λόγος για ομάδα πολιτών υπό την προστασία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στην μεταλλευτική δραστηριότητα της «Ελληνικός Χρυσός» αλλά και για μη επαρκείς αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ερευνηθεί εάν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα και εάν είχε διατεθεί επαρκής αστυνομική δύναμη στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήνυση κατέθεσε το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στις Σκουριές, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013, 18:38

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης