Ποια είναι η «κυρία» που πρωταγωνιστεί στα ροζ video τα οποία «καίνε» τον Μητροπολίτη Καπιτωλιάδος Ησύχιο, και η δημοσιοποίησή τους προκάλεσε το κοινό αίσθημα ;

Στα εν λόγω videos τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται καθαρά ο Μητροπολίτης να ερωτοτροπεί με μια «γυναίκα» που φοράει κόκκινο φόρεμα στον καναπέ του σαλονιού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως η διαρροή των ερωτικών σκηνών με πρωταγωνιστή τον Μητροπολίτη ανάγκασε τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο να παύσει από τα καθήκοντά του τον Ησύχιο ενώ προανάκριση για το συμβάν έχει ήδη ξεκινήσει από ειδική επιτροπή του Πατριαρχείου, με εντολή Θεόφιλου καθώς ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος ήταν από τα πιο έμπιστα άτομα του Πατριάρχη.

 O Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος

Πρόκειται για την τρανσέξουαλ Αφροδίτη Κωνσταντίνου, η οποία έχει απασχολήσει στο παρελθόν μέχρι και τηλεοπτικές εκπομπές, όταν είχε μιλήσει φόρα παρτίδα και χωρίς αναστολές για τη ζωή της και στον Γιώργο Τράγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την εκπομπή:

Η τρανσέξουαλ, η οποία έχει ανεβάσει τα ροζ βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, δήλωσε σε ΜΜΕ ότι κατάγεται από τη Φλώρινα. Μάλιστα παλιότερα σε συνέντευξή της αποκάλυψε στην Εspresso ότι ο Μητροπολίτης ήξερε τα πάντα για τη ζωή της, ότι δηλαδή ήταν πόρνη και είχε κάνει αλλαγή φύλλου.

Μαζί με το βίντεο δημοσίευσε και ένα σχόλιο στο Facebook, αναφέροντας: «Ο Πατριάρχης μας πουλάει μια θρησκεία που τηρεί τους κανόνες της εκκλησίας…σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες πρέπει να τον καθαιρέσουν. Δεν θα σταματήσω να φωνάζω γιατί δεν επιτρέπω σε άνθρωπο τις εκκλησίας να με κακοποιεί έτσι. Και σωματικά και ψυχικά και ψέματα ψέματα ψέματα. Καλημέρα».

H επίμαχη συνέντευξη

«Αποφάσισα να ανακαλύψω τον Θεό που έκρυβα μέσα μου και βρήκα τον… διάολό μου»! Με τη φράση αυτή η εξ αλλαγής φύλου Αφροδίτη Κωνσταντίνου άρχιζε την αφήγησή της στην πρώτη συνάντηση που είχε μαζί της η Espresso, όταν θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η ίδια λέει πως η σχέση της με τον ιεράρχη άρχισε όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει για πάντα το αμαρτωλό παρελθόν της και τα σκοτεινά δωμάτια του πληρωμένου έρωτα, με μοναδικό στόχο τη σωτηρία της ψυχής της.

«Όλα ξεκίνησαν, όταν πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω την πορνεία και τη ζωή μέσα στους οίκους ανοχής. Είχα συγκεντρώσει πλέον μια καλή περιουσία, που μου εξασφάλιζε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου. Από την άλλη, είχα μπουχτίσει απ’ όλη αυτή τη βρομιά που είχα ζήσει και ήθελα να αλλάξω διαδρομή. Έτσι, αποφάσισα να ψάξω να βρω τον Θεό. Από μικρό παιδί μεγάλωσα μέσα στην εκκλησία, ντυνόμουν μάλιστα και παπαδάκι. Η γιαγιά μου ήταν θρήσκα και μύησε κι εμένα. Έτσι, πάντα πίστευα πως υπάρχει ο Ένας και μοναδικός Θεός. Ακόμα και όταν δούλευα στους οίκους ανοχής, εγώ νόμιζα πως με βοηθάει ο Θεός και βγάζω όλα αυτά τα λεφτά! Τόσο χαζή ήμουν, γιατί άλλες συναδέλφισσές μου δεν κατάφεραν αυτά που έκανα εγώ. Εξασφάλισα πραγματικά το μέλλον μου και μάλιστα όλα νόμιμα και δηλωμένα».

Η αναζήτηση αυτή οδήγησε την Αφροδίτη Κωνσταντίνου να επισκεφτεί πολλά προσκυνήματα σε εκκλησίες και μοναστήρια.

«Ήμουν πάντα προσεκτική, ντυμένη όπως πρέπει, χωρίς να θέλω να προκαλώ, αλλά το καμάκι που δεχόμουν δεν είχε τελειωμό. Έτσι, σε ένα από τα προσκυνήματα βρέθηκα μπροστά στον μητροπολίτη και στο πεπρωμένο μου. Εκεί κατάλαβα πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έπαθα πλάκα από την ομορφιά του, αλλά είχε και πειθώ, από την πρώτη κιόλας γνωριμία. Είναι άνδρας παλαιάς κοπής και το ξέρει! Τρελάθηκε όταν με είδε, το λάγνο βλέμμα του έλεγε πολλά! Εντυπωσιάστηκε τόσο, που ήθελε να μάθει τα πάντα για μένα. Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Για τουλάχιστον δύο χρόνια τον είχα καψουρευτεί τόσο, που δεν ήθελα να βλέπω και να επικοινωνώ με κανέναν άλλον. Τον αποκαλούσα μάλιστα… πάτερ ημών…».

Από την πρώτη κιόλας συνάντησή τους, αναφέρει η εφημερίδα, η τρανσέξουαλ αισθάνθηκε πως βρήκε επιτέλους στη ζωή της τη σανίδα σωτηρίας που αναζητούσε από τη μέρα που αποφάσισε να σταματήσει να εκδίδεται.

«Τη δεύτερη φορά, και αφού είχαμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα, συναντηθήκαμε στον προσωπικό του χώρο όπου με κάλεσε. Του μίλησα για μένα, γιατί δεν ήθελα να τον κοροϊδεύω. Ήθελα να ξέρει τα πάντα, για την πορνεία, την αλλαγή φύλου, όλα. Εκεί νιώσαμε πολύ τρυφερά ο ένας για τον άλλον. Χωρίς να το καταλάβουμε, μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν γυμνοί. Αφεθήκαμε ο ένας στα χάδια του άλλου και κάναμε έρωτα. Τότε κατάλαβα ότι και οι δύο δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πάθος μας».

Ο παθιασμένος έρωτας με τον δεσπότη

Τα δύο πρώτα χρόνια του δεσμού του το παράνομο ζευγάρι έζησε έναν τρελό, ανομολόγητο έρωτα και, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Κωνσταντίνου, ο δεσπότης ήταν άψογος απέναντί της.

«Ήμουν τόσο ερωτευμένη, που δεν καταλάβαινα τίποτα. Ο ίδιος προσπαθούσε να είναι πιο προσεκτικός, αλλά μάταια. Η αλήθεια είναι πως είχα γίνει υπερβολική, ήμουν άρρωστη μαζί του, το παραδέχομαι. Με καλούσε παντού, όπου ιερουργούσε ήθελε να είμαι κι εγώ. Τον έβλεπα στο γραφείο του σαν να μην τρέχει τίποτα. Αδιαφορούσα αν μπορεί κάποιος να υποπτευόταν τι συμβαίνει ανάμεσα σε μένα και σ’ εκείνον. Είχα ενθουσιαστεί από όλη αυτή τη δόξα, ενώ με είχε πείσει πως ήμουν η εκλεκτή. Ήταν αμέτρητες οι φορές που κάναμε έρωτα κι εγώ ένιωθα κάθε φορά ότι ερχόμουν ολοένα και περισσότερο κοντά του».

Μεγάλωσε με τη γιαγιά της, στα 17 της άλλαξε φύλλο και έβγαλε αρκετά λεφτά χάρη στον στόλο

Με καταγωγή από το χωριό Ανάργυροι της Φλώρινας, η Αφροδίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε σε ηλικία μόλις 40 ημερών να μεγαλώνει με τη γιαγιά της.

«Οι γονείς μου έκαναν ο καθένας τη ζωή του, με αποτέλεσμα να με μεγαλώσει η γιαγιά μου. Έως τα 14 ήμουν εκεί, αλλά της έφυγα και πήγα στη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισα να εκδίδομαι. Στα 17 κατέβηκα στην Αθήνα για την ίδια δουλειά, ενώ στα 20 έκανα την αλλαγή φύλλου. Εκεί έγινε το μεγάλο μπαμ με μένα, γιατί μαζί μου ασχολήθηκαν τα μεγαλύτερα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας. Μου έγιναν πολλές προτάσεις, μέχρι και οι Dolce & Gabbana με είχαν δει τότε στο αεροδρόμιο και μου έδωσαν την κάρτα τους για να πάω να τους συναντήσω στο Μιλάνο! Γύρισα όλη την Ελλάδα, έκανα χρήματα, ενώ, κάθε φορά που ερχόταν κάποιος στόλος σε Κρήτη ή Ρόδο, μου έμεναν πολλά λεφτά! Εκατομμύρια. Να είναι καλά ο στόλος», ανέφερε στην συνέντευξή της στην εφημερίδα.

«Έχω ξαπλώσει στο κρεβάτι με πολλούς επωνύμους, γι’ αυτό μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί πως χρησιμοποιώ τον άνθρωπο αυτόν. Δεν έχω κανέναν λόγο. Αν ήταν, θα μπορούσα να μιλήσω και για άλλους σημαντικούς άνδρες που βρέθηκαν στη ζωή μου, με τους οποίους είχα και κάτι σοβαρό. Κι όμως, ποτέ δεν είπα τίποτα για κανέναν. Όσο έκανε τη δουλειά αυτή, η Αφροδίτη ήταν σωστή και ήξερε πώς να συμπεριφερθεί σε όλους όσους την πλησίασαν», συνεχίζει.

Ο ερωτικός δεσμός του δεσπότη με την τρανς ξυπνά μνήμες από το σκάνδαλο που ξέσπασε το καλοκαίρι του 1979 με τον τότε μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Στυλιανό Κορνάρο, τον οποίο το φωτογραφικό υλικό της εποχής έδειχνε σε στάση «ιππαστί» με την ερωμένη του. Μάλιστα, ο έκλυτος βίος του ιερωμένου συγκλόνισε και προκάλεσε χάος στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’80.

Τα βίντεο στο youtube 

Η εμμονή της τρανσέξουαλ με τον Μητροπολίτη φαίνεται και από διάφορα βίντεο στο youtube τα οποία έχει δημοσιεύσει η ίδια στο προσωπικό της κανάλι. Στα συγκεκριμένα βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε φαίνεται η ίδια κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην περιοχή των Ιεροσολύμων, ενώ σε άλλα καταγράφει τον Μητροπολίτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης