Πλαστή είναι, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η απόδειξη χρηματικής αμοιβής που παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» για τον υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Χήτο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Υπηρεσίας, «η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, με τίτλο “Έμμισθος της ΕΥΠ υποψήφιος Βουλευτής” και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στον δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο είναι καθ’ ολοκληρίαν πλαστή και κατασκευασμένη. Συνακόλουθα, δε, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας διαψεύδεται στο σύνολό του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως γίνεται γνωστό, εντός της ημέρας, ο διοικητής της ΕΥΠ, Κωνσταντίνος Μπίκας, θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις. «Ένα τόσο σοβαρό θέμα όφειλε να είχε διασταυρωθεί από την εφημερίδα, πριν από τη δημοσίευσή του» καταλήγει με νόημα η ανακοίνωση της ΕΥΠ.

Για «πλαστογράφους που διαδέχθηκαν» το νυν εκπρόσωπο της Ν.Δ., Γ. Μιχελάκη, στον «Ελεύθερο Τύπο» έκανε λόγο νωρίτερα σε μήνυμά του στο facebook ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης