Άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του βρέθηκε την Τετάρτη ένας 64χρονος στο κέντρο του Αλμυρού και ως κίνητρο φαίνεται να είναι η ληστεία.

Δράστης φέρεται ένας 36χρονος ομογενής από το Ουζμπεκιστάν ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομολόγησε την πράξη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από το γιο του, που ανησύχησε επειδή ο πατέρας του δεν εμφανίσθηκε στο κατάστημα που διατηρεί με αξεσουάρ αυτοκινήτων, και έτσι πήγε στο σπίτι του πατέρα του να δει τι έχει συμβεί.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και εγκαταλειμμένο στην άκρη του δρόμου –και για το λόγο αυτό εικάζεται ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης.

Η άκρη του νήματος της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν οδηγός φορτηγού ενώ διέρχονταν από το σημείο που βρέθηκε το όχημα του επιχειρηματία είδε κάποιον να του κάνει σήμα να σταματήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως του πρόσφερε χρήματα για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Ο οδηγός του φορτηγού ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ και μόλις το αντιλήφθηκε αυτό ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια όταν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον επιχειρηματία ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησης του.

Το θύμα λέγεται ότι είχε οικονομική άνεση και εθεωρείτο ευκατάστατος. Ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του στο κέντρο του Αλμυρού.

Mε πληροφορίες από taxydromos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης