Εντελώς απρόβλεπτη τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της νεαρής η οποία είχε καταγγείλει απόπειρα βιασμού στο Πεδίο του Άρεως.

Αρχικά, η 25χρονη είχε καταγγείλει ότι μόλις έφυγε από την κλινική που εργάζεται ως νοσηλεύτρια βοηθός οδοντιάτρου, γύρω στις 20:30 της περασμένης Τετάρτης και ενώ περπατούσε στην οδό Θεριανού, ένας άγνωστος, με την απειλή μαχαιριού, προσπάθησε να την βιάσει και όταν αυτή αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο δράστης στη συνέχεια έφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε φίλος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση ανετράπη όταν το Σάββατο η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η κατάθεσή της ήταν ψευδής, ότι η νεαρή περιέπεσε σε αντιφάσεις ενώ κατέθετε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και ότι τελικά παραδέχθηκε ότι δεν έγινε απόπειρα βιασμού σε βάρος της και πως αυτοτραυματίστηκε.

Επανέρχεται στην αρχική κατάθεσή της

Όμως την Κυριακή το απόγευμα, μιλώντας στο zougla.gr, ο δικηγόρος της 25χρονης Αντώνης Φούσας, ανακοίνωσε ότι η νεαρή γυναίκα επανέρχεται στην αρχική κατάθεσή της. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής, πρόθεσή της ήταν να καταθέσει την Κυριακή, όμως λόγω απουσίας γραμματέως από το αστυνομικό τμήμα, πρόκειται να το πράξει την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018. Ο ίδιος εκτιμά ότι πρόκειται για μία συγκροτημένη κοπέλα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά τα όσο υποστηρίζει. Εντύπωση προκαλεί ότι όπως λέει ο κ. Φούσας, η κοπέλα υποστηρίζει ότι άκουσε από την τηλεόραση τα περί αναίρεσης της αρχικής κατάθεσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr o κ. Αντώνης Φούσας

Το zougla.gr επικοινώνησε και τον ψυχίατρο κ. Σούρα που παρακολουθεί την 25χρονη, ο οποίος όσο του επιτρέπει το ιατρικό απόρρητο, δήλωσε ότι η νεαρή είναι εξαιρετικά ταραγμένη, χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο, αν και όπως είπε, γνωρίζει τους λόγους της αναίρεσης της κατάθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου φέρει σοβαρά τραύματα από αμβλύ αντικείμενο σε πολλά μέρη του σώματος και για τον λόγο αυτό νοσηλεύτηκε. Σύμφωνα με τον κ. Φούσα θα ζητηθεί και η γνωμάτευση ιατροδικαστή για την φύση των τραυμάτων και εάν ήταν δυνατόν να τα προκάλεσε μόνη της όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ.

Διαβάστε επίσηςΓΑΔΑ: Ψευδής η καταγγελία 25χρονης ότι προσπάθησαν να την βιάσουν στου Γκύζη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης