Ουδεμία δέσμευση υπάρχει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για επιστροφή του Κ. Γιατζόγλου στον Κορυδαλλό, απλώς ακολουθείται η νομική διαδικασία που προβλέπεται γι αυτές τις περιπτώσεις, διευκρινίζει ο συνήγορός του κ. Γ. Κακαρνάς. Μιλώντας στη zougla.gr με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου περί επιστροφής του κατηγορούμενου στον Κορυδαλλό, ο κ. Κακαρνάς δήλωσε ότι ο Κ. Γιατζόγλου συνεχίζει την απεργία πείνας στην φυλακή Λάρισας όπου έχει μεταχθεί και σκοπεύει να προχωρήσει και σε απεργία δίψας.

Από το πρωί στις φυλακές κυριαρχεί αναταραχή λόγω της βίαιης, όπως καταγγέλθηκε, μεταγωγής του Γιαγτζόγλου στις φυλακές Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο site indymedia: «Η άμεση και μαχητική απάντηση των κρατούμενων, που πήρε χαρακτήρα εξέγερσης σε δυο πτέρυγες του Κορυδαλλού, και η κινητοποίηση και άλλων κρατούμενων, έφερε τη νίκη. Το υπουργείο Δικαιοσύνης δεσμεύτηκε για την επάνοδο του πολιτικού κρατούμενου Κ. Γιαγτζόγλου στον Κορυδαλλό, ενώ έγινε δεκτός και ο προκαταρκτικός όρος των κρατούμενων να μην υπάρξουν πειθαρχικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης