Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Βίντεο – φωτό: Παναγιώτης Σαγκούρης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δύο γκαζάκια τα οποία ήταν τοποθετημένα στις εξέδρες του θεάτρου Χαλανδρίου οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στον χώρο και στη ρεματιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ενώ στο σημείο παραμένουν 10 οχήματα με 30 πυροσβέστες.

Όπως ανέφεραν αναγνώστες στο zougla.gr, οι καπνοί σκέπασαν την περιοχή και έγιναν ορατοί σε Χολαργό και Μαρούσι, με τους κατοίκους της περιοχής να καταγγέλλουν ότι πριν τη φωτιά άκουσαν μια έκρηξη καθώς και μια μηχανή να απομακρύνεται από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καθίσματα του θεάτρου καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν δύο γκαζάκια από τα οποία φαίνεται πως ξεκίνησε η πυρκαγιά. Το ένα εντοπίστηκε κάτω από τις εξέδρες, ενώ το δεύτερο βρέθηκε πίσω από αυτές.

«Καταστράφηκε το Θέατρο Ρεματιάς» λένε κάτοικοι του Χαλανδρίου και κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Όπως λένε στο zougla.gr, εργαζόμενοι στον τομέα του πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου πριν από ένα μήνα το θέατρο έγινε στόχος δολιοφθοράς από αγνώστους οι οποίοι έκλεψαν εξοπλισμό όπως καλώδια και λάμπες φωτισμού που θα χρησιμοποιούνταν για τη λειτουργία του θεάτρου και επισημαίνουν ότι υπάρχουν πολίτες οι οποίοι δεν θέλουν την λειτουργία του.

«Οι υπάνθρωποι που προκάλεσαν αυτή την καταστροφή στον πολιτισμό, δεν καταφέρνουν τίποτα γιατί το θέατρο θα ξαναλειτουργήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.


Δηλώσεις στο zougla.gr του πρώην δήμαρχου Χαλανδρίου, Γιώργου Κουράση:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης