Το zougla.gr μεταδίδει όλες τις εξελίξεις με ζωντανές συνδέσεις

Τις πύλες της για το κοινό άνοιξε σήμερα η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με την ομιλία του πρωθυπουργού που ξεκίνησε στις 11.00 και ολοκληρώθηκε στις 11.50. Τα μέτρα προστασίας είναι δρακόντεια και οι δρόμοι γύρω από Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο θυμίζουν φρούριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αριθμός των αστυνομικών που επιστρατεύτηκαν από όλη την Ελλάδα θα φτάσει και φέτος τους 4.500. Οι περισσότερες διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα ενισχύοντας την τοπική δύναμη. Οι ειδικές δυνάμεις ενισχύονται και από διμοιρίες που έφτασαν από τις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ομάδες δικυκλιστών αστυνομικών από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα (ΔΙΑΣ, Δέλτα, Ζήτα), καθώς και αστυνομικοί της Τροχαίας και από άλλες διευθύνσεις.

Εκτός του έμψυχου δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ. το ελικόπτερο της αστυνομίας θα επιτηρεί από αέρος τις διαδηλώσεις, ενώ σε επιφυλακή θα βρίσκεται, όπως τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς όμως να χρησιμοποιηθεί, το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού.

(Video από thesstoday.gr)

Διαβάστε επίσης: Με τα βλέμματα στραμμένα στη ΔΕΘ, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 07:40

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης – Θανάσης Μυλωνάς
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης