Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος απήχθη στις 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», μία νέα εξέλιξη πυροδοτεί καινούργιο κύκλο ερευνών, καθώς οι δράστες φέρονται να επικοινώνησαν εκ νέου με τους συγγενείς του επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απαγωγείς φέρονται να απέστειλαν μήνυμα στον αδελφό του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στο οποίο αρκέστηκαν μόνο στη φράση «είμαστε εδώ», χωρίς να δώσουν άλλα σημάδια ζωής του επιχειρηματία.

Αυτή και μόνο η εξέλιξη κρίνεται ως ένα θετικό βήμα από την αστυνομία, καθώς θα μπορούσε, σύμφωνα με εκτιμήσεις, να σημάνει την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.

Με επιστολή της προ ημερών, η οικογένεια του επιχειρηματία είχε ανακοινώσει τη διακοπή των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επιστολή αναφέρονταν τα εξής:

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάστασή του και η οικογένειά μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

Είχε προηγηθεί βίντεο μικρής διάρκειας, στο οποίο ο Κρητικός επιχειρηματίας επιβεβαίωνε πως είναι καλά στην υγεία του και έκανε αναφορές και στον Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου οι απαγωγείς έτσι να δείξουν ότι οι εικόνες ήταν πρόσφατες.

Διαβάστε επίσης:

Απαγωγή Λεμπιδάκη – Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης