Με ανακοίνωση της η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας αλλά και τις φωτογραφίες δεκαπέντε ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν στις 09-10-2012 κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Αθήνας, για την επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα άτομα αυτά συμμετείχαν σε ομάδες ατόμων που εκδήλωναν επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων και σε βάρος τους ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω κατηγορουμένων, λόγω της ιδιαιτερότητας των ενεργειών τους, κρίθηκε απαραίτητη για την πρόοδο της προανάκρισης, καθώς διερευνάται τυχόν διάπραξη και άλλων αξιόποινων πράξεων από τους ίδιους. Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210-6476258, 210-6476259 της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων συγκεντρώσεων και πορειών, προσήχθησαν συνολικά διακόσια είκοσι άτομα και συνελήφθησαν είκοσι τέσσερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης