Μια φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό των ΜΑΤ με ζωγραφισμένο το σύμβολο της υποτιθέμενης «ομάδας Ε» στο κράνος του κάνει τον γύρο του Διαδικτύου από χθες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται να ενστερνίζεται τις απόψεις αυτής της «φανταστικής» μυστικής οργάνωσης, η οποία «ζωντανεύει» στα βιβλία συνωμοσιολογίας και μυστικισμού, που πωλούνται από εκπομπές τηλεμάρκετινγκ σε τοπικά κανάλια της Αττικής και αλλού.

Λίγα λόγια για την «ομάδα Ε» από τη Wikipedia:

«Υποστηρίζεται ότι η ομάδα χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη τεχνολογία (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά κ.λπ.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού/διαφώτισης στον κόσμο. Οι υποστηρικτές της διατείνονται ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι οι δημιουργοί της, οι σημερινοί αρχηγοί και όλοι οι Έλληνες και άλλες φυλές προέρχονται από τον Σείριο ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας ή άλλα άστρα ή γαλαξίες που ήρθαν στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη τη Γη διαδίδοντας τη γνώση τους στους λαούς του κόσμου. Σύμφωνα με ορισμένους, η Έψιλον διαθέτει μυστικές βάσεις στη Σελήνη, στην Ανταρκτική και αλλού…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει από τους προστάτες της Δημοκρατίας.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης