Τραγικές είναι οι στιγμές που βιώνει η Βικτώρια Καρύδα η οποία το βράδυ της Τετάρτης (31/10) και ενώ συμμετείχε στην επίδειξη της Kathy Heyndels στην εβδομάδα μόδας, ενημερώθηκε για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό του μοντέλου χτυπούσε συνεχώς… Μία στενή της φίλη της τηλεφωνούσε επίμονα για της μιλήσει, αλλά η ίδια ήταν στην πασαρέλα. Το τηλέφωνο της φέρεται να σήκωσε ο στενός της συνεργάτης και γνωστός μακιγιέρ Προκόπης Μακρυλάκης ο οποίος μην ξέροντας πως να αντιδράσει έτρεξε να την βρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνεργάτης της Βικτώριας τη συνάντησε ενώ η ίδια γύριζε από την πρώτη εμφάνισή της στην πασαρέλα και ήταν έτοιμη να αλλάξει ρούχα για τη δεύτερη. Στον χώρο της επίδειξης είχαν φτάσει άνδρες της φρουράς του συζύγου της. Το μοντέλο ενημερώθηκε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί και πως πρέπει να φύγει αμέσως από την επίδειξη. Μετέβη αμέσως στο σπίτι των γονιών του 46χρονου συζύγου της όπου και ενημερώθηκε για το τι ακριβώς είχε συμβεί λίγη ώρα νωρίτερα.

Η Βικτώρια Καρύδα στην επίδειξη μόδας που συμμετείχε το βράδυ της Τετάρτης (31/10)

Η ίδια στο ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετέχει, είχε αναφερθεί πολλές φορές στον σύζυγό της, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στιλ της, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει για τον γάμο της: «Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βικτώρια Καρύδα με τον σύζυγό της Γιάννη Μακρή

Διαβάστε επίσης: Τα ματωμένα εγκαίνια και η εκτέλεση στη Βούλα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης