Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας ειδικός φρουρός και ο συνεργός του, οι οποίοι λήστεψαν έναν αλλοδαπό άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα και επιχείρησαν να ληστέψουν ακόμη έναν στον σταθμό Λαρίσης. 

Ειδικότερα, ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι, με την απειλή του υπηρεσιακού όπλου του φρουρού, προσέγγισαν στην οδό Κύπρου στον Άγιο Παντελεήμονα έναν αλλοδαπό άνδρα από τον Ιράν και του απέσπασαν 1.000 ευρώ -σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα- και τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και άρχισε έλεγχος για τον εντοπισμό τους. Οι δύο δράστες στη συνέχεια μετέβησαν στη συμβολή των οδών Ψαρών και Κρήτης στο σταθμό Λαρίσης, όπου επιχείρησαν να ληστέψουν έτερο αλλοδαπό, πλην όμως συνελήφθησαν επ΄ αυτοφόρω.

Ο ειδικός φρουρός υπηρετούσε στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης και είχε πάρει απόσπαση για το κέντρο κράτησης αλλοδαπών στην Αμυγδαλέζα. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων. Ο συλληφθείς ανακρίνεται και εξετάζεται αν εμπλέκεται σε άλλες ληστείες.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης