Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τον εντοπισμό ενός ύποπτου σακιδίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα στην οδό 25ης Μαρτίου 7. Το σακίδιο βρέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της οργάνωσης.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την οδό, και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πηγές, οι άνδρες της αστυνομίας κατά την έρευνα διαπίστωσαν ότι το σακίδιο περιείχε γκάζακι και ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό. Ο συναγερμός έληξε λίγο μετά τις 9.00.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με ανακοίνωσή της, η οργάνωση της Χρυσής Αυγής απέδωσε την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στις πρόσφατες δράσεις της στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία του Περάματος.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τους «έτσουξε» η δράση της Χρυσής Αυγής και του σωματείου «Άγιος Νικόλαος» στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη.

Σακίδιο με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό βρέθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Η πυροδότηση του μηχανισμού απέτυχε και έτσι δεν υπήρξαν ούτε υλικές ζημιές, ούτε τραυματισμοί στην πυκνοκατοικημένη αυτή περιοχή. Όμως είναι ενδεικτικό του τρόμου που προκαλείται στο καθεστώς τόσο από την δράση της Χρυσής Αυγής, όσο και ειδικότερα από την δράση του Σωματείου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, «Άγιος Νικόλαος», το οποίο ανθεί σε πείσμα της καθεστωτικής προπαγάνδας και των τρομοκρατικών ενεργειών από τα τσιράκια των πλουτοκρατών.

Παρά την τρομοκρατία που επιχειρούν κρατικοί και παρακρατικοί λακέδες, η Χρυσή Αυγή δεν υποστέλει την Σημαία του Εθνικού Αγώνα. Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έμπροσθεν των γραφείων της Τ.Ο. Περάματος στις 18:00 – Άπαντες Παρόντες»

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση στις 8.15

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης