Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου Κορινθίας η ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο ταχυδρομείο Περγιαλίου και συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Βραχάτι και στην Κόρινθο οι δύο από τους δράστες.

Πρόκειται για έναν 21χρονο κι έναν 45χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, που περιλαμβάνει ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας 20, 22, 24 και 25 ετών, τα οποία αναζητούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι τρεις από τους δράστες, το πρωί της Τρίτης στο Περιγιάλι Κορινθίας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μπήκαν στο ταχυδρομείο και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο, καθώς και το τσαντάκι ενός πολίτη, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με όχημα ιδιοκτησίας του 45χρονου, στο οποίο τους ανέμενε συνεργός τους.

Ακολούθως, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν ο 21χρονος και ο 45χρονος το πρωί της Τετάρτης στο Βραχάτι και στην Κόρινθο αντίστοιχα, και συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του 45χρονου ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κορίνθου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών των δύο συλληφθέντων, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διαβάστε επίσης: Ένοπλη ληστεία σε ταχυδρομείο στην Κορινθία
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015, 12:40

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης