LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κομμένο στα δύο είναι το κέντρο της Αθήνας λόγω των συλλαλητηρίων που βρίσκονται σε εξέλιξη, με τα αστυνομικά μέτρα να είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Στην πλατεία Ρηγίλλης, στο μνημείο Ιμίων, στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής βρίσκονται μέλη της Χ.Α., ενώ σε εξέλιξη είναι αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, όπου νωρίτερα επικράτησε ένταση και η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών. Να σημειωθεί ότι υπήρξε ένας τραυματισμός διαδηλωτή κατά την προσαγωγή του. Μετά την αστυνομική επέμβαση, περισσότεροι από 700 διαδηλωτές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Μοναστηρακίου.

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής οι συγκεντρώσεις επιτράπηκαν, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε να πραγματοποιηθούν πορείες «για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλειστοί είναι από τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου οι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας καθώς και οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Ευαγγελισμός. Οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάσεις. Οι σταθμοί θα ανοίξουν κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Ρηγίλλης

Σύνταγμα

Φωτιές στο Μοναστηράκι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης