Ένταση επικράτησε στη χθεσινή συνεδρίαση της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης των Ιατρών της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού καθώς ήρθαν στα χέρια η Βαρβάρα Ανεμοδουρά Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλη Βλασταράκο.

Η κα. Ανεμουδουρά εγκάλεσε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου καθώς -όπως είπε- δεν έδωσε τον αγώνα του για να προασπίσει τα αιτήματα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ.Βλασταράκος με τη σειρά του απέρριψε τις κατηγορίες και ανταπάντησε σε αντίστοιχα εκνυερισμένο ύφος ότι η κ. Ανεμοδουρά δεν δικαιούται να ομιλεί τη στιγμή που ο σύζυγός της συμμετείχε στο παρελθόν σε διάφορες επιτροπές του ΙΚΑ αλλά και στην επιτροπή Θεοδωράκη (Task Force) για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ.

Εκείνη τη στιγμή οι κατηγορίες Βλασταράκου προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στην κ. Ανεμοδουρα η οποία βγήκε εκτός εαυτού και να πιαστούν στα χέρια. Η πρόεδρος χτύπησε σε τοίχο και έχασε τις αισθήσεις της. Εκλήθη επειγόντως ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται και θα αναμένεται να παραμείνει για μία ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης