Το όνειρό της πραγματικότητα επιχειρεί να κάνει η ψυχολόγος Μαρία Φωτιάδου. Όντας η μοναδική Ελληνίδα που έλαβε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό «This is Your Life Change» (3.500 συμμετοχές από 60 χώρες), κατάφερε να φθάσει στους 50 που διεκδικούν μια θέση στην εξάδα των νικητών. Οι νικητές θα ταξιδέψουν τον Αύγουστο στα νησιά Φίτζι προκειμένου να δουλέψουν για δύο εβδομάδες την ιδέα τους που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Η Μαρία Φωτιάδου είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό «This is Your Life Change» και ζητεί την ψήφο μας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται τέλος ΜαΐουTo project της είναι η ιστοσελίδα www.ltcollector.com. Εκεί προβάλλονται προσωπικές ιστορίες δύναμης και αισιοδοξίας από ανθρώπους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους ενάντια σε όλες τις δυσκολίες. Ιστορίες απλών καθημερινών ανθρώπων στην Ελλάδα και άλλες χώρες του πλανήτη, οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, να ορίσουν το μέλλον τους και να χτίσουν βήμα – βήμα το όνειρό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε η ίδια στο zougla.gr, όταν ένα θετικό γεγονός μοιράζεται, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δύναμης τόσο για την κοινωνία όσο και για το κάθε άτομο χωριστά.

Η ιστοσελίδα www.ltcollector.com

Το μήνυμα της Μαρίας Φωτιάδου σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την υποψηφιότητά της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός και πως να ψηφίσετε

Ο διεθνής διαγωνισμός «This is Your Life Change» διοργανώνεται για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία του Άγγλου Life Coach Mark Bowness και τους συνεργάτες του Ryan Magdziarz και Sofia Toumbas. Σκοπός όλων των συμμετεχόντων είναι μέσα από τη δουλειά τους να κάνουν μια θετική αλλαγή στην κοινωνία που ζουν αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η υποψηφιότητα της 37χρονης Ελληνίδας

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται 31 Μαΐου και όσοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια της Μαρίας, μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο http://thisisyourlifechange.com/vote-for-maria-fotiadou και να ψηφίζουν.

Πατήστε εδώ για να δείτε τους 50 υποψήφιους για την τελική εξάδα

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Μαρίας Φωτιάδου στο TV100…

—————————-
Η Μαρία Φωτιάδου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως Life Coach/Ψυχολόγος. Είναι καθηγήτρια και επίτιμη ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Κόβεντρι. Σπούδασε και εργάστηκε για χρόνια στη Βρετανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα μόλις ξεκίνησε η ελληνική κρίση.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης