Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 3η συνεχή χρονιά περισσότερα από 150 παιδιά από τους συλλόγους, «Ελίζα», «Μαζί για το παιδί» και «Χαμόγελο του παιδιού Κορίνθου» υποδέχτηκαν τον… Άγιο Βασίλη, λίγα 24ωρα πριν αλλάξει ο Περισσότερα από 150 παιδιά Συλλόγων πήραν τα δώρα τους από έναν Άγιο Βασίλη που ήρθε με ελικόπτερο!!!χρόνος. Αν και οι περισσότεροι περίμεναν να φτάσει με το έλκηθρό του και να μοιράσει δώρα σε μικρούς και μεγάλους, τελικά ήρθε εξ… ουρανού και με ελικόπτερο!

Το μοναδικό σκηνικό εξελίχτηκε στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων και μπροστά από τις εγκαταστάσεις της Superior Air του Ηλία Σοφιανού. Ο κορυφαίος πιλότος με ενεργητικό πάνω από 23.000 ώρες πτήσης, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της συζύγου του και των υπαλλήλων της εταιρείας δημιούργησαν μία μοναδική εκδήλωση χαράς και κεφιού για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους. Αρχικά το… μενού περιλάμβανε, παιχνίδι, χορό και άφθονο φαγητό. Αργότερα, η εμφάνιση της… Πέππα, της Μίνι και άλλων φανταστικών «φίλων» των μικρών παιδιών χάρισαν αξέχαστες στιγμές ενώ η συνέχεια ήταν ιδιαίτερη για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε την άφιξη του Άγιου Βασίλη, όχι με έλκυθρο αλλά με… ελικόπτερο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμφάνιση με ελικόπτερο…
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, τα παιδιά βγήκαν στην πίστα του αεροδρομίου και η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη με ελικόπτερο γεμάτο δώρα τους γέμισε χαρά. Με το που δόθηκε το σύνθημα, τα παιδιά έτρεξαν στον Άγιο Βασίλη και παρέλαβαν τα δώρα τους που έδειχναν ατελείωτα.

Κατά γενική ομολογία και γι’ ακόμα μία χρονιά η εταιρεία Superior Air πρωτοτύπησε. «Όταν παίρνεις, γεμίζεις τα χέρια σου. Όταν δίνεις, γεμίζει η καρδιά σου» δήλωσε στο zougla.gr, ο Ηλίας Σοφιανός που με το δικό του τρόπο χάρισε χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές, στέλνοντας το μήνυμα πως όταν μπορούμε πρέπει να είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά…

Ο Άγιος Βασίλης μόλις έχει φτάσει και γίνεται... πανικός καθώς όλα τα παιδιά τρέχουν για να πάρουν τα δώρα τους!
Η εκδήλωση δεν ήταν απλά τυπική αλλά πολύ υψηλού επιπέδου. Το καλύτερο για τα παιδιά...
Ο Ηλίας Σοφιανός εκτός από κορυφαίος πιλότος με πάνω από 23.000 ώρες πτήσης έχει τεράστια αγάπη για τα μικρά παιδιά...
Όταν εμφανίστηκε η Μίνι έγινε... χαμός καθώς όλα τα παιδια ήθελαν να την αγκαλιάσουν...
Αυτός ο χώρος χρησιμοποιείται για service και πάρκινγκ ελικοπτέρων. Τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, γιατί σήμερα είχε μεταμορφωθεί σε.. παιδότοπο!
Η... Πέπα ήταν και αυτή εκεί και δεν γλίτωσε από τις αγκαλιές των παιδιών!
Η σιδερένια πόρτα ανοίγει και η αγωνία μέχρι να φτάσει ο Άγιος Βασίλης είναι μεγάλη!
Το... μικρό ξωτικό με τον πιλότο του ελικοπτέρου που έφερε τον Άγιο Βασίλη και στο... βάθος τα δώρα!!!
Με ελικόπτερο και για 3η συνεχή χρονιά ήρθε ο Άγιος Βασίλης στο αεροδρόμιο της Πάχης των Μεγάρων...
Ήταν τόσα πολλά τα δώρα που όλοι οι χώροι του ελικοπτέρου γέμισαν με κουτιά!!!
Η κα Σοφιανού βοηθά στα δώρα και η χαρά της είναι μεγάλη...
Αυτή η εικόνα είναι μοναδική. Να βλέπεις τα χαμόγελα των παιδιών...

 

 

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης