Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στο Παλαιό Ψυχικό, ως ένδειξη αλληλεγγύης για τη μεταγωγή του Κωνσταντίνου Γιατζόγλου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές για την αποστολή του τρομοδέματος στον κ. Παπαδήμο, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσαστών στις 5.20 το απόγευμα.

Οι αντιεξουσιαστές έφτασαν έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, όπου ανήρτησαν πανό, έγραψαν σύνθημα με κόκκινο σπρέι στο πεζοδρόμιο και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα συμπαράστασης στον Κ. Γιατζόγλου και αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα αναρτήθηκαν κείμενο και φωτογραφίες από την παρέμβαση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε ιστοσελίδα του Α/Α χώρου η ομάδα ανάρτησε φωτογραφίες και βίνετο από την παρέμβαση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ντίνος Γιατζόγλου κατηγορείται για την βομβιστική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού και ζητά την μεταγωγή του από τις φυλακές Λάρισας, όπου μετήχθη βιαίως, στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με τρικάκια, συνθήματα και πανό έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου, ως ένδειξη αλληλεγγύης στο σύντροφο μας απεργό πείνας – από σήμερα 25/02 και δίψας, Ντίνο Γιαγτζόγλου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο κείμενο.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου

ΝΟΥΣ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΝΤΙΝΟ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης