Ρεπορτάζ: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Σαγκούρης

Ακόμη μία εν ψυχρώ δολοφονία, που σημειώθηκε στην Αθήνα, μόλις ένα εικοσιτετράωρο από την προηγούμενη, και η οποία αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, απασχολεί τις αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από το μαφιόζικο χτύπημα το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την Θύμα του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στην Κυψέλη ήταν ένας άνδρας, ο οποίος πυροβολήθηκε στο μαγαζί «Χιλιες και μία νύχτες», που βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 15.οδό Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι, όπου ένας άνδρας, 61 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από άγνωστο δράστη, το βράδυ της Δευτέρας σήμανε εκ νέου συναγερμός στην ελληνική αστυνομία.

Θύμα του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στην Κυψέλη ήταν ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος πυροβολήθηκε στο μαγαζί «Χιλιες και μία νύχτες», που βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 15.

Πιο συγκεκριμένα το θύμα που ήταν σεσημασμένος, έχοντας απασχολήσει τις αρχές κατά το παρελθόν, καθόταν σε τραπέζι στον εξωτερικό χώρο του συγκεκριμένου μαγαζιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου στις 23.30 σταμάτησε έξω από το κατάστημα μία μοτοσικλέτα. Σε αυτήν επέβαιναν δύο άνδρες φορώντας κουκούλες full face. 

Ένας εξ’ αυτών κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα και, μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων θαμώνων του μαγαζιού, πυροβόλησε το θύμα 5-6 φορές, πριν τραπεί σε φυγή μαζί με τον συνεργό του προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός στο μαγαζί, με τον τραυματισμένο άνδρα να μεταφέρεται λίγα λεπτά αργότερα με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, όπου εκεί υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Πλέον η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, με την έρευνα της υπόθεσης να διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης