Προβλήματα έχει προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται σε ολόκληρη την κεντρική και δυτική Μακεδονία.

Στη Θεσσαλονίκη βρέχει από το πρωί και είναι αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να δείχνει 26 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς λόγω της βροχής τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη, ενώ εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχουν καταγραφεί και τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Βούλγαρη ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με οκτώ Ι.Χ. αυτοκίνητα. Από την αστυνομία δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο ζημιές.

Στον Νομό Ημαθίας το νερό μετέτρεψε τους δρόμους σε… ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων από καταστήματα και υπόγεια διαμερίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στην Κοζάνη, με τον όγκο της βροχής που έπεσε να προκαλεί προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 37 κλήσεις για παροχή βοηθείας, ενώ χρειάστηκε να επέμβει σε 21 περιπτώσεις για άντληση υδάτων από υπόγεια στην πόλη της Κοζάνης, στη Χαραυγή, στο Δρέπανο και στα Κοίλα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το ίδιο «σκηνικό» θα διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες. Πρόσκαιρη θα είναι η ύφεση του καιρού από την Πέμπτη, ενώ νέα επιδείνωση προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης: Προβλήματα από τη νεροποντή στα Γιάννενα, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 13:29
Το φθινόπωρο… είναι εδώ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 13:44

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης