Δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκου άσκησε το πρωί της Τρίτης ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 30χρονο από το Μπαγκλαντές που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος ενός αγοριού 3 ετών.

Ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου μετά την καταγγελία της γιαγιάς του 3χρονου παιδιού και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη, ενώ διορίστηκε και δικηγόρος για τον κατηγορούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος φαίνεται ότι παραδέχθηκε τις πράξεις του τόσο στην αστυνομία όσο και στον εισαγγελέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ήθελε να βλάψει το παιδί, αλλά ότι η πράξη αυτή είναι… συνηθισμένη στην πατρίδα του.

Παράλληλα, ο 30χρονος ζήτησε και έλαβε αναβολή 24 ωρών για να απολογηθεί με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης να περάσει την πόρτα του ανακριτή Ρεθύμνου.

Το χρονικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία της γιαγιάς του μικρού αγοριού. Σύμφωνα με την καταγγελία, το απόγευμα του Σαββάτου διαπίστωσε ότι το παιδάκι είχε μπει στο σπίτι του 30χρονου άνδρα, που γειτνιάζει με το σπίτι της και ότι ο αλλοδαπός είχε κατεβάσει την πάνα του μικρού αγοριού θωπεύοντάς το.

Η αντίδρασή της ήταν άμεση και λίγο αργότερα ο 30χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης