Στο θέατρο της οδού Κυκλάδων θα πουν το ύστατο χαίρε στον Λευτέρη Βογιατζή. Από τις 12.00 έως τις 16.00 η σορός του θα βρίσκεται εκεί, πάνω στη σκηνή του θεάτρου, με το κοστούμι που φορούσε στην παράσταση «Καθαροί πια» της Σάρα Κέιν, ενώ στις 17.00 θα γίνει η πολιτική κηδεία του από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Λευτέρης Βογιατζής στο 'Καθαροί πια'Από τη Μεγάλη Πέμπτη, οπότε έγινε γνωστό ότι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, πολλά κείμενα αλλά και διάφορες αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να εκφράσουν τη βαθιά θλίψη αλλά και τη βαθύτερη ακόμα ευγνωμοσύνη καλλιτεχνών και κοινού για τον κορυφαίο σκηνοθέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα ήρθε η ώρα του τυπικού αποχαιρετισμού που δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει λίγες ώρες μέσα στο θέατρο – το είχε ζητήσει ο ίδιος όταν ένιωσε πως πλησιάζει το τέλος. Θα ακολουθήσει η κηδεία, που θα γίνει δημοσία δαπάνη. Δίπλα του θα είναι η αγαπημένη του σύντροφος, Ειρήνη Λεβίδη, συνεργάτες και φίλοι.

Για το μνήμα του μερίμνησε ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων και θα βρίσκεται κοντά σε αυτό του αρχιτέκτονα Κυριάκου Κρόκου, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που είχε σχεδιάσει το θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης