Μία ακόμη αποκάλυψη έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» και αφορά μία άκρως προκλητική υπόθεση με πολυτελές ακίνητο πίσω από το οποίο κρύβεται ο πασίγνωστος συνδικαλιστής, Ρίζος Ρίζος, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Βίλα...με πισίναΌλα ξεκινούν από τον πλειστηριασμό της συγκεκριμένης βίλας το 2007, εμπορικής αξίας 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, τον οποίο κερδίζουν οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ένας εκ των οποίων, ο Λουκιανός Καβαλλιεράτος που κατέχει επίσης τον τίτλο του επιχειρηματία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο κομμάτι του ρεπορτάζ, που αφορά στον ίδιο συνδικαλιστή, ασχολείται με γραφείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, στου οποίου το κουδούνι αναγράφεται το όνομα της Δ.ΕΗ. όπου εργάζεται, ωστόσο η διοίκηση της Δ.Ε.Κ.Ο. απαντά επισήμως στην εκπομπή ότι δεν έχει στην ιδιοκτησία της ούτε μισθώνει ακίνητο στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Το περίεργο είναι ότι στην απάντησή του ο συνδικαλιστής μάς λέει ότι το γραφείο ανήκει στην κόρη του!

(Ρεπορτάζ: Γιώργος Στεργιόπουλος)

(Ρεπορτάζ: Γιώργος Στεργιόπουλος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον συγκεκριμένο υπάλληλο αναζητήσαμε στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, αλλά απουσίαζε και αποφασίσαμε να τον επισκεφθούμε στη Δ.Ε.Κ.Ο., από όπου μας απάντησαν ότι λείπει με κανονική άδεια… από τις 20 Δεκεμβρίου 2010 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2011. Διόλου άχημα!

Πάντως, ο συνδικαλιστής ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο στη διαδικασία, χωρίς να απαντά σχετικά με το ηθικό σκέλος της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Σύσταση διαφημιστικής εταιρείας από συνδικαλιστές της ΔΕΗ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 06:40

Συνδικαλιστής με μισθό 24.000 ευρώ το μήνα!, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010, 06:45

Οδηγός γενικού δ/ντη της ΔΕΗ με μισθό 12.198 ευρώ, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010, 05:20

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης