Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 26χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος κατηγορείται για την απαγωγή, τον βασανισμό και τον θάνατο 40χρονου ομοεθνούς του πριν από περίπου 17 ημέρες στην περιοχή της Ανδραβίδας, μαζί με ακόμη τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.

Ο 26χρονος ομολόγησε ότι βασάνιζαν τον άτυχο άνδρα μαζί με τα άλλα άτομα επί 4 ημέρες σε ένα δωμάτιο στην περιοχή της Ανδραβίδας, ενώ τον είχαν συνεχώς φιμωμένο και δεμένο με ανοικτά χέρια σε ένα κρεβάτι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν τελικά έλαβαν τα χρήματα από τους συγγενείς του 40χρονου, επειδή φοβήθηκαν ότι θα τους κατήγγειλε, αποφάσισαν να τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με το ilialive.gr, είπε ότι τον χτυπούσαν με ένα ξύλο στο κεφάλι, το οποίο στη συνέχεια έκαψαν, και, για να τον θανατώσουν, πήραν σύρμα για τα ρούχα και οι τρεις κρατούσαν τον άτυχο αλλοδαπό, ενώ ο ένας τον έπνιγε!

Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε έναν χώρο περίπου 70 μέτρα από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν και τον έθαψαν, βάζοντας πάνω από το πτώμα ένα στρώμα κρεβατιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης