Άριστες σχέσεις έχει από την πρώτη στιγμή με το νησί της Λευκάδας ο νέος ιδιοκτήτης του θρυλικού Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο νέος ιδιοκτήτης δείχνει το ενδιαφέρον του δίνοντας δουλειά στους ανθρώπους της Λευκάδας και κάνει δωρεές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος του νησιού Κώστας Αραβανής, «ο Ρώσος και η κόρη του, η Κάται, έδειξαν ενδιαφέρον να αποκτήσουν ιδιαίτερη σχέση με τους τοπικούς φορείς. Δήλωσαν ότι θέλουν να χτίσουν σχέσεις φιλίας και συνεργασίας.

»Τρανές αποδείξεις αποτελούν η δωρεά ενός υπερσύχρονου ασθενοφόρου, το οποίο ξεπερνά τις 80.000 ευρώ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Ένα πολυμορφικό φορτηγό για τον Δήμο Λευκάδας, αξίας 35.000 ευρώ, ήταν η δεύτερη δωρεά την οποία πραγματοποίησε ο Ριμπολόβλεφ, ενώ πρόσφατα έγινε και η δωρεά ενός σκάφους στο Λιμενικό Σώμα. Αυτές οι δωρεές έχουν στόχο να βελτιωθούν οι υπηρεσίες της τοπικής κοινωνίας» προσθέτει ο κ. Αραβανής.

Εκτός όμως από τις δωρεές, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει δώσει και θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, πολλοί ντόπιοι εργάζονται στον Σκορπιό, σε εργασίες ανακαίνισης ή κατασκευών στο νησί. «Έτσι, ενισχύεται το εισόδημα ατόμων που λόγω της κρίσης αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες» συνεχίζει ο δήμαρχος της Λευκάδας σε δηλώσεις του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πάρτι που θα… κάψει τον Σκορπιό (όπως είχαμε γράψει παλιότερα στο zougla.gr) αναμένεται να γίνει στις 4 Ιουνίου με αφορμή τα γενέθλια της πρωτότοκης κόρης του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα θα σβήσει 25 κεράκια στην τούρτα της.

Η ίδια η Εκατερίνα, η οποία εμφανίζεται ως η επίσημη ιδιοκτήτρια του νησιού, έφθασε ινκόγκνιτο πριν από μερικά 24ωρα στην περιοχή. Το νεαρό κορίτσι έκανε τη βόλτα της στο νησί, συνομίλησε με τα μέλη του προσωπικού που βρίσκονται εκεί όλη τη διάρκεια του χρόνου και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες για το birthday party.

Η Εκατερίνα ΡιμπολόβλεβαΗ Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έχει ήδη επιλέξει ένα από τα αγαπημένα της haute-couture φορέματα, σε παλ χρώμα. Ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος εορταστικά. Ιδιωτικά αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο Άκτιο, ενώ υπερπολυτελή γιοτ θα αγκυροβολήσουν γύρω από το νησί, όπως επί εποχής Ωνάση.

Επιθυμία της, να είναι όλα άψογα. Το μενού θα περιλαμβάνει ελληνικές σπεσιαλιτέ αλλά και τα απαραίτητα φουά γκρα και χαβιάρι. Τα εδέσματα θα τα συνοδεύουν τοπικά κρασιά και γαλλικές σαμπάνιες.

Φήμες αναφέρουν ότι ίσως ο Ρώσος μεγιστάνας ξοδέψει ένα αστρονομικό ποσό ώστε η αγαπημένη τραγουδίστρια της Εκατερίνας, η Beyonce, να φτάσει στον Σκορπιό ως επίσημη προσκεκλημένη, για να διασκεδάσει τους υπόλοιπους γκεστ.

BeyonceΣίγουρα πάντως θα βρίσκονται εκεί δυο διάσημοι DJ από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο, ενώ άνθρωποι του μεγιστάνα ψάχνουν ακόμα τον Έλληνα καλλιτέχνη ο οποίος θα τραγουδήσει εκείνη τη βραδιά.

Προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, εστεμμένοι, ποδοσφαιριστές-μέλη της ομάδας του Μονακό, η οποία ανήκει στον Ριμπολόβλεφ, και πολλά νεαρά αγόρια και κορίτσια θα φτάσουν στο ιδιωτικό νησί.

Ανάμεσά στους καλεσμένους, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι. Τους Ριμπολόβλεφ τους συνδέει άλλωστε στενή φιλία με τον Αλβέρτο.

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα και η Σαρλότ Κασιράγκι είναι επίσης στενές φίλες και μοιράζονται το ίδιο πάθος για την ιππασία. Τα δύο κορίτσια έχουν λάβει πολλές φορές μέρος σε αγώνες στο Μόντε Κάρλο και σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Η Αθηνά και ο Ντόντα

Κάποιοι σκέφτονται ότι πιθανώς και η Αθηνά Ωνάση θα βρίσκεται ανάμεσα στους προσκεκλημένους στο big party της Εκατερίνας. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ήταν άλλωστε εκείνη που έκανε την πρόταση στην πρωτότοκη κόρη του Ριμπολόβλεφ για την αγορά του νησιού.

Όπως και να ‘χει, ο Σκορπιός που αγόρασε πριν πολλά χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης αναμένεται να ζήσει νέες μεγάλες στιγμές, όταν τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας πέσουν και πάλι στο πριβέ νησί του Ιονίου.
Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και η κόρη του Εκατερίνα

Το σπίτι των Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό

Εργασίες στον Σκορπιό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης