Εδώ και 20 χρόνια, το «ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη», που δημιούργησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, συγκεντρώνει στο ειδικό κόκκινο κουτί τα όνειρα των μικρών παιδιών από όλη την Ελλάδα και τα παραδίδει με ασφάλεια στον παππούλη με την άσπρη γενειάδα.

Γράφουμε το γράμμα μας, το βάζουμε κανονικά στον φάκελο και γράφουμε τη δική μας διεύθυνση στο σωστό μέρος και του Άγιου Βασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διεύθυνση Άγιου Βασίλη: Λαπωνία (ή Καππαδοκία, ή Β. Πόλος, ή Καισαρεία, ή ό,τι άλλο γνωστό μέρος γνωρίζουμε στο οποίο ζει ο παππούς με την κόκκινη στολή και το άσπρα γένια).

Επειδή, όμως, ο χρόνος του Αγίου είναι περιορισμένος λόγω του φόρτου εργασίας, εκτός από τα ξωτικά, και τα ΕΛ.ΤΑ. έχουν αναλάβει να τον βοηθήσουν.

Τα υπόλοιπα τα φροντίζουν οι άνθρωποι των ΕΛ.ΤΑ.. Κατά τον Ιανουάριο μάλιστα, έρχεται απάντηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, εδώ και 20 χρόνια, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία δέχονται τα γράμματα που προορίζονται για τον Αϊ Βασίλη και φροντίζουν να του τα παραδώσουν εγκαίρως, ώστε το κάθε παιδί να βρει το δώρο που ζήτησε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αφορμή για τη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων στάθηκαν τα εκατοντάδες γράμματα που λάμβαναν κάθε χρόνο οι υπάλληλοι.

Tέτοιες ημέρες όλοι γίνονται παιδιά…

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης