Μετακόμισε στην Ελβετία για λόγους ασφαλείας, λογικό. Η Ελβετία παραμένει μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο. Δεν ήθελε όμως να το γνωρίζουν ούτε οι φίλοι, ούτε οι συγγενείς, ούτε φυσικά οι υπόλοιποι Έλληνες. Έτσι δηλώνει στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον της «Ζούγκλας» o ανεκδιήγητος εκδότης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θαυμάστε απόσπασμα από τα ασφαλιστικά μέτρα που έφθασαν χθες στα γραφεία μας με τη σφραγίδα της δικηγόρου-αδελφής του: «Φοβούμενος για τη σωματική ακεραιότητα και την ασφάλεια της οικογενείας μου, με πλήρη μυστικότητα, χωρίς να ειδοποιηθεί και να ενημερωθεί καν το ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον, διασφάλισα την ασφαλή μετοίκηση της συζύγου μου και των τριών ανηλίκων παιδιών μας στο εξωτερικό και δη στην Ελβετία».

Το παράλογο βρίσκεται στο γεγονός ότι πρώτη φορά εκδότης απομακρύνεται οικογενειακώς από την Ελλάδα για λόγους ασφαλείας. Κάποιος πρέπει να πει στον κύριο αυτόν ότι ούτε στην περίοδο της κατοχής ή της χούντας οι εκδότες δεν εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να μείνουν στην πολυτελή Ζυρίχη.

Έδωσαν τη μάχη στην πατρίδα τους διακινδυνεύοντας τα πάντα, ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Φυσικά, εκείνοι κινδύνευαν από τον κατακτητή ή τους συνταγματάρχες και όχι από τα πάσης φύσεως λαμόγια με τα οποία είχαν οικονομικές διαφορές. Ο κ. Αναστασιάδης επικαλείται την τρομοκρατία η οποία κατά το παρελθόν τού ασκήθηκε. Εννοεί, προφανώς, τα γιαουρτώματα από αριστεριστές για τις ακρότητες που έγραφε. Με λίγα λόγια, για ένα γιαούρτι μετανάστευσε στη… Ζυρίχη, όταν οι υπόλοιποι Έλληνες μεταναστεύουν στον κόσμο για λίγα ευρώ!…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ρεσιτάλ πανικού από τον Θέμο

Μέσα από ένα ρεσιτάλ πανικού ο Θέμος Αναστασιάδης κατέφυγε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της «Ζούγκλας», προσπαθώντας να αποκρύψει τη δυσάρεστη για αυτόν πραγματικότητα.

Αφού ομολογεί ότι μετακόμισε οικογενειακώς στη Ζυρίχη, επικαλείται τα προσωπικά του δεδομένα για να αποσυρθούν από το διαδίκτυο -τα πέρα για πέρα- αληθή στοιχεία που δημοσίευσε το zougla.gr.

«Στο μετ’ επικλήσεως προσαγόμενο, δημοσίευμα ενσωματώνονται και ευκρινέστατες δορυφορικές φωτογραφίες με χάρτες, τόσο της περιοχής Kilchberg της Ελβετίας, με κυκλωμένο με κόκκινο το συγκρότημα κατοικιών, στο οποίο διαμένει η οικογένειά μου, όσο και κοντινότερες του συγκροτήματος κατοικιών, με καθαρή απεικόνιση της περιοχής και των οικιστικών κτηρίων, ώστε να καθίσταται ευχερέστατο, στον οποιοδήποτε κακόβουλο προτίθεται να βλάψει εμένα, να εντοπίσει την οικογένειά μου στο ιερότερο καταφύγιο της ιδιωτικότητας του ατόμου, στην οικία της» αναφέρει στην αίτηση.

Προτάσσει, μάλιστα, το γεγονός ότι αποτελεί στόχο τρομοκρατικής ενέργειας για να δικαιολογήσει τη μετακόμισή του και πολυτελή διαβίωση στο Kilchberg της Ζυρίχης στην Ελβετία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μετά τη δημοσίευση του επιλήψιμου άρθρου τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου μεταφερόμαστε από την ασφαλή θέση της μυστικότητας του τόπου κατοικίας της συζύγου και των τέκνων μου και της ακριβούς τοποθεσίας της οικογενειακής αυτής στέγης, στην απολύτως ανασφαλή της γνωστοποίησης στο Πανελλήνιο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τόσο άνθρωποι που έχουν απειλήσει εμένα προσωπικά, όσο και εκείνοι που υλοποίησαν τις απειλές τους με προσωπικές βίαιες επιθέσεις κι έτσι εκτίθενται σε κίνδυνο η ζωή και η σωματική ακεραιότητα τόσο εμού όσο και των μελών της οικογενείας μου. Τονίζεται εξάλλου ότι όπως είναι ευρύτατα γνωστό ήμουν και εξακολουθώ να παραμένω στόχος της τρομοκρατίας».

Ο Θέμος είναι πονηρός και περισσότερο η δικηγόρος-αδελφή του, η οποία στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε για λογαριασμό του αδελφού της προκειμένου να επιτύχει την προσωρινή διαταγή απαγόρευσης του ρεπορτάζ μας, επικαλείται τα προσωπικά δεδομένα του εκδότη, ο οποίος επανειλημμένα έγραψε στα παλιά του τα υποδήματα προσωπικά δεδομένα δεκάδων πολιτών-θυμάτων του.

Να θυμίσουμε μόνο την περίπτωση της Τσέκου, την οποία παρουσίασε γυμνή κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του. Φυσικά, η συγκεκριμένη παρέα εμφανίζεται να αγνοεί ότι τα δήθεν προσωπικά δεδομένα που επικαλείται, η διεύθυνση του σπιτιού στο Kilcberg της Ζυρίχης και το τηλέφωνο της συζύγου, είναι σε κοινή θέα για οποιονδήποτε χρήστη τα αναζητήσει στο Google.

Διέλαθε προφανώς την προσοχή του ότι επανειλημμένα έδωσε βορά στη δημοσιότητα σπίτια εκδοτών (Χατζηνικολάου), πολιτικών (Τσίπρα κατά τη διαμονή του στους Αντίπαξους), του Ρουσόπουλου (περίφημη βίλα), όπως και λίστες με ονόματα φοροφυγάδων και μη.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και επειδή ο ίδιος διώκεται για σοβαρότατο κακούργημα, αντί να σιωπήσει, προκαλεί και επιτίθεται, θεωρώντας ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

Οι δημοσιογράφοι του zougla.gr θα συνεχίσουν να δημοσιοποιούν οτιδήποτε έχουν δικαίωμα εκ του νόμου, υπό την προϋπόθεση ότι αυτό ενδιαφέρει την κοινή γνώμη, με την πεποίθηση ότι εντολέας τους είναι ο Έλληνας πολίτης και όχι επιχειρηματίες-σπόνσορες.

Λυπούμεθα εάν τον βγάλαμε από τη βολή του και την ελβετική του «νιρβάνα». Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας. Στόχος μας ήταν να μάθουν οι Έλληνες φορολογούμενοι ότι ο εκδότης ο οποίος δεν έχει τιμωρηθεί και καταδικαστεί για τα 5,5 μαύρα εκατομμύρια, την ώρα που οι ίδιοι λιμοκτονούν, απολαμβάνει την πολυτέλεια και την ασφάλεια της Ζυρίχης στην Ελβετία. Μία διαμονή η οποία το λιγότερο στοιχίζει 30.000 ευρώ μηνιαίως. Ποσό, που ανάγεται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας για τον Έλληνα εργαζόμενο.

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Η συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων, στο zougla.gr και φυσικά επί της οθόνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης