Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης η διάσημη ηθοποιός και πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντζελίνα Τζολί, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα.

Η κα Τζολί έφτασε λίγο πριν από τις 12.00 στην πύλη Ε1 και αυτήν την ώρα (13.29) βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με ιδιωτική πτήση, η οποία προσγειώθηκε στις 10.15 στον χώρο των VIP. Η πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτήριο της Γενικής Αεροπορίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αντζελίνα Τζολί αναμένεται να μεταβεί στην Ειδομένη περίπου στις 15.00, προκειμένου να επισκεφθεί τον καταυλισμό των προσφύγων.

Η στοργική στιγμή της Τζολί με ένα προσφυγόπουλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εκατοντάδες ανθρώπους να περικυκλώνουν τη δημοφιλή ηθοποιό στο λιμάνι του Πειραιά, η Αντζελίνα Τζολί, γεμάτη θετική ενέργεια, προσέγγισε ένα προσφυγόπουλο και συνομίλησε για λίγο μαζί του.

Παρακάμπτοντας τα σπρωξίματα, η πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ χάρισε μια στοργική στιγμή στον μικρό που έχει εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.


Αρχικά η ηθοποιός επρόκειτο να μεταβεί στη Λέσβο, από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, το βράδυ της Τρίτης. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης στις 09.00 το πρωί της Τετάρτης. Τελικά, περί τις 07.30 σήμερα το πρωί, πηγές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ό,τι αφορά στο σκέλος της στη Λέσβο ματαιώνεται.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κα Τζολί κατά την επίσκεψή της στους καταυλισμούς προσφύγων στο νησί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης