Με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες καταφθάνει στη Λέσβο η Αντζελίνα Τζολί.

​Το αεροσκάφος που θα μεταφέρει την Αντζελίνα Τζολί θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης», στην πόλη της Μυτιλήνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, η διάσημη ηθοποιός αναμένεται να ταξιδέψει στο νησί ακόμα και σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να στηρίξει μετανάστες και πρόσφυγες που ξεκίνησαν από τα τουρκικά παράλια το ταξίδι τους προς την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη και πλέον έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα λόγω των κλειστών συνόρων στην Ειδομένη. Το αεροσκάφος που θα μεταφέρει την Αντζελίνα Τζολί θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης», στην πόλη της Μυτιλήνης, και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο hot spot της Μόριας και στη Σκάλα Συκαμινιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός θα παραμείνει για τουλάχιστον ένα 24ωρο στο νησί.

Η Σούζαν Σάραντον και η Ρομόλα Γκαράι είχαν ταξιδέψει τους προηγούμενες μήνες στη Λέσβο, στην προσπάθειά τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού με ανθρώπινο τρόπο. Στο νησί βρέθηκε και ο διάσημος Κινέζος ακτιβιστής Άι Γουέι Γουέι στο πλαίσιο γυρισμάτων του για ντοκιμαντέρ που αφορά στις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.

Διαβάστε επίσης:
Τρία πρόσωπα συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης