Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση με τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκε σε διώροφη μεζονέτα στη Βούλα.

Οι διωκτικές αρχές της ΕΛ.ΑΣ, σε συνεργασία με την αμερικανική υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) και το ΣΔΟΕ, εντόπισαν την Τρίτη στην πολυτελή οικία μεγάλη ποσότητα καθαρής κοκαΐνης συνολικού βάρους 230 κιλών και συνέλαβαν τρεις βασικούς εμπλεκομένους στο κύκλωμα διακίνησης. Εκτιμάται πως η μεζονέτα αποτελούσε «αρχηγείο» διεθνούς καρτέλ ναρκωτικών με έδρα το Μεξικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τα ναρκωτικά εισήλθαν στη χώρα μέσα σε βαλίτσες που είχαν κρύψει οι διακινητές σε κοντέινερ με φορτία τροπικών φρούτων που προέρχονταν από τον Παναμά. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ποσότητα αξίας 8.000.000 ευρώ, ενώ, στην περίπτωση που η κοκαΐνη νοθευόταν, το ποσό θα εκτοξευόταν σε άλλα ύψη. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος στην Ελλάδα καθώς και δύο υποψήφιοι αγοραστές που στόχευαν να διοχετεύσουν τα ναρκωτικά στην αγορά.

Διαβάστε επίσης:
Έκρυβαν κοκαΐνη 8 εκατ. ευρώ σε μεζονέτα, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014, 07:10

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης