Ο επόμενος σταθμός της μεγάλης πορείας των 220 χιλιομέτρων από την Πάτρα στην Αθήνα ενάντια στην ανεργία που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας είναι σήμερα οι Άγιοι Θεόδωροι.

Στις 7.30 το πρωί ξεκίνησαν από την Πάτρα λεωφορεία τα οποία μετέφεραν στην Κόρινθο πολίτες οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή για να πάρουν μέρος στο συγκεκριμένο τμήμα πεζοπορίας ενισχύοντας όσους μέχρι στιγμής έχουν διανύσει δεκάδες χιλιόμετρα.

Δηλώσεις συμμετοχής στα συνδικάτα και στους φορείς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Πέμπτη 7 Απρίλη
– Οι Λαϊκές Επιτροπές από Καισαριανή, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Βύρωνα συμμετέχουν στην πορεία από την Κόρινθο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους.

• Παρασκευή 8 Απρίλη

– Οι Λαϊκές Επιτροπές στο Δήμο Αθήνας συμμετέχουν στην πορεία από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι Μέγαρα, με αναχώρηση από την πλατεία Καραϊσκάκη στις 7.30 π.μ. (δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 211.7054821 και 697.3433.521).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Σάββατο 9 Απρίλη
H Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας δρομολογεί στις 7.30 πούλμαν από την πλατεία Καραϊσκάκη για τα Μέγαρα. Συμμετοχή στα τηλέφωνα της Ομοσπονδίας, ώρες 9 π.μ.-2 μ.μ., τηλ.: 210 – 5225234 και στο Συνδικάτο Οικοδόμων 210 – 3827122.

– Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τα μέλη του να περπατήσουν ξεκινώντας από τα Μέγαρα και την Κυριακή 10 Απρίλη με αφετηρία την Ελευσίνα και τελικό προορισμό το Σύνταγμα.
– Στο τμήμα Μέγαρα – Ελευσίνα θα συμμετάσχει στην πορεία και η ΠΕΜΕΝ.

• Κυριακή 10 Απρίλη
– Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Γάλατα – Τρόφιμα – Ποτά δρομολογεί πούλμαν στις 7.30 π.μ. από την πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) για την Ελευσίνα. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα της Ομοσπονδίας 210-5221137 και 210 – 5238163.
– Λεωφορείο για τη συμμετοχή στην πορεία δρομολογεί η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, με αναχώρηση στις 7.30 π.μ., από την πλατεία Καραϊσκάκη.
– Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας θα πορευτεί από την Ελευσίνα μέχρι το Σύνταγμα.
– Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Αττικής.
– Η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω ξεκινάει στις 11 π.μ. από Ιερά Οδό και Καραϊσκάκη, για να υποδεχτεί την πορεία στο Παλατάκι στο Χαϊδάρι και να συνεχίσει μαζί της μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό, στο Σύνταγμα.

Με πληροφορίες από το patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης