Aνακοίνωση εξέδωσε η AXON του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, μία ημέρα μετά την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της εταιρείας, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν πολύτιμα στοιχεία για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Η απάντηση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν του διενεργηθέντος στην Εταιρεία μας ελέγχου, από την Οικονομική Αστυνομία και των σχετικών, επ΄αυτού, δημοσιευμάτων, δηλώνουμε τα εξής:

1. Οι αρμόδιοι Εισαγγελείς Διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, πράττουν ό,τι είναι αναγκαίο, για τη διερεύνηση της αλήθειας, τη συνδρομή αιτημάτων και την περαίωση του έργου τους. Στα πλαίσια αυτά, η Διοίκηση της εταιρείας «ΑΧΟΝ» και ο Πρόεδρος αυτής έχουν θέσει στη διάθεση των Αρχών κάθε δυνατή αρωγή.

2. Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή – προσωπική ή εταιρική- σε τυχόν έκνομη συναλλαγή ή διαδρομή χρήματος. Όσον αφορά τα ελεγχόμενα εξοπλιστικά προγράμματα του έτους 2003 για άρματα LEOPARD και ελικόπτερα APACHE αναφέρουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι η εταιρεία μας ουδέποτε ενεπλάκη σε παράνομη διακίνηση χρήματος και ουδέποτε ενεπλάκη σε παράνομες συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα, κρατικούς αξιωματούχους ή οποιονδήποτε τρίτο. Όλες οι συναλλαγές μας είναι απολύτως διαφανείς, όπως κατ΄ επανάληψη έχει διαπιστωθεί από προηγούμενους ελέγχους και όπως είμαστε βέβαιοι ότι θα προκύψει και από το συλλεγέν υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Όλες οι εταιρείες, εγχώριες ή υπεράκτιες, που συνδέονται με τον Όμιλό μας, έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικώς από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές και τις εποπτεύουσες επιθεωρήσεις των αρμοδίων Υπουργείων. Επιπλέον στα πλαίσια, προηγηθείσης, προκαταρκτικής εξετάσεως, οι εταιρείες αυτές έχουν ελεγχθεί, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ετών, με τη συλλογή φορολογικών και εν γένει οικονομικών στοιχείων καθώς και με τη συνδρομή ξένων αρχών και ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Θωμάς Λιακουνάκος

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης