Με εκνευρισμό, δυσαρέσκεια αλλά και αρκετό χιούμορ υποδέχτηκαν οι χρήστες του Twitter στην Ελλάδα δημοσίευμα των Times, το οποίο κάνει λόγο για Ελληνίδες που εκδίδονται για μια… τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, το πληρωμένο σεξ έχει πληγεί από τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα των μνημονίων, με αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν πάρει την κατιούσα. Το δημοσίευμα προκάλεσε κύμα σχολίων στο Twitter, οδηγώντας και στη δημιουργία σχετικού hashtag (#tyropita).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δηλαδή εγώ που φτιάχνω γ@αμ@τη τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο, θεωρούμαι… τσατσά» αναφέρει μήνυμα στο Twitter, την ίδια στιγμή που ο Τζίμης Πανούσης μιλάει ανοιχτά και τονίζει: «@ηδιέμαι για μια #tyropita».

Ορισμένοι πάλι αμφισβητούν την αξιοπιστία της έρευνας, καθώς δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της τα παραδοσιακά εδέσματα πόλεων ανά την ελληνική επικράτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Αθηναίες εκδίδονται για μια #tyropita, οι Σαλονικιές για #mpoygatsa με τυρί…» τονίζεται σε άλλο μήνυμα.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική κρίση και την… αέναη προσπάθεια πάταξης της φοροδιαφυγής, χρήστης του Twitter δίνει έμφαση στον παράγοντα… απόδειξη, στέλνοντας μήνυμα για προβληματισμό στο οικονομικό επιτελείο.

«Το θέμα δεν είναι αν τα κορίτσια εκδίδονται για μια #tyropita, αλλά αν κόβουν απόδειξη» λέει.

Δεν λείπουν, βέβαια, και αυτοί που το ρίχνουν στο τραγούδι για να εκφράσουν τη θέση τους για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Αin’t no sunshine when… cheese’s gone»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης