Συγγενείς, φίλοι και εργαζόμενοι του Κυριάκου Μαμιδάκη μετέβησαν το απόγευμα της Τρίτης στο κοιμητήριο Κηφισιάς για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Κρητικό επιχειρηματία που όπως φαίνεται δεν άντεξε την υπαγωγή της εταιρείας πετρελαιοειδών Jet Oil στο άρθρο 99 και επέλεξε να γράψει ο ίδιος τον τραγικό επίλογο της ζωής του, αυτοκτονώντας το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής με το 32άρι περίστροφο που κατείχε νόμιμα μέσα στην σπίτι του στον Διόνυσο.

Το ΔΣ του ομίλου Μαμιδάκη αποφάσισε να κηρύξει διήμερη αργία σε ένδειξη πένθους στις εταιρείες του ομίλου και να προβεί σε δωρεά στη μνήμη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, οι τυχόν δωρεές στη μνήμη του εκλιπόντος να γίνουν για την υποστήριξη είτε της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων είτε του Γηροκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο μίλησε ο 84χρονος λίγο βάλει τέλος στη ζωή του, ήταν ο αδελφός του Νίκος, στον οποίο φέρεται να τηλεφώνησε και να ευχήθηκε «καλή τύχη σε όλους». Μάλιστα, ο Νίκος Μαμιδάκης αντιλήφθηκε τι σκόπευε να κάνει και ειδοποίησε τον γαμπρό του αδελφού του να πάει αμέσως στο σπίτι στον Διόνυσο. Όμως, δεν πρόλαβε. Οι δύο κόρες του επιχειρηματία, Ειρήνη και Εύη, παραμένουν σοκαρισμένες από τον δραματικό επίλογο που επέλεξε ο πατέρας τους στα 84 χρόνια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αδερφός του Κυριάκου Μαμιδάκη

Η Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Αλεξανδρος Λυκουρέζος

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

  Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης