Συγχαρητήρια από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια δέχθηκαν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στη χθεσινή καταδίωξη των ένοπλων ληστών στο Παγκράτι και κατάφεραν τη σύλληψή τους.


(O αστυνομικός που δέχτηκε τη σφαίρα)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί έγιναν δεκτοί από τον υπουργό στο γραφείο του, ο οποίος τους συνεχάρη για το έργο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δένδιας ανέφερε στους αστυνομικούς:

«Σας κάλεσα εδώ για να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη και τη δική μου και του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης, αλλά κυριότερα και της ελληνικής κοινωνίας. Πολλά λόγια δεν πρέπει να λέμε, καλό είναι να λέμε λίγα. Η πατρίδα περνάει μία ώρα εξαιρετικά ζόρικη, πάρα πολύ δύσκολη. Και ξέρετε ότι υπάρχουν δύο πυλώνες. Ο ένας είναι η οικονομία, ο άλλος όμως είναι η ασφάλεια του Έλληνα πολίτη, η καθημερινότητά του, η ζωή του, η περιουσία του.

Και σε αυτόν τον δεύτερο τομέα, εσείς, οφείλω να πω, έχετε προσφέρει τα μέγιστα. Είμαι βαθιά ευγνώμων στον καθένα από εσάς προσωπικά. Γιατί ξέρω πολύ καλά την αναντιστοιχία αυτού που παίρνετε σε σχέση με αυτό που δίνετε. Αυτό το ξέρει και το εκτιμά και η ελληνική κοινωνία. Νομίζω ότι έχετε καταφέρει τους τελευταίους μήνες να υπάρχει μία πλήρης αναστροφή του κλίματος και να αρχίσει να εμπεδώνεται στον Έλληνα πολίτη το αίσθημα της ασφάλειας και το αίσθημα ότι υπάρχει νόμος, ότι ο νόμος επιβάλλεται και ότι υπάρχουν άνθρωποι που επιβάλλουν αυτόν τον νόμο με επαγγελματισμό, με ευσυνειδησία και, αν μου επιτρέπετε να πω, με πατριωτισμό. Σας ευχαριστώ θερμά από καρδιάς. Ό,τι καλό στη ζωή σας».

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στο Παγκράτι, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013, 13:15

Βίντεο – ντοκουμέντο από την καταδίωξη στο Παγκράτι, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013, 01:03

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης