Στο χωριό Περιθιώτισσα Φωκίδας βρέθηκαν δύο οχήματα τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη διαφυγή τους οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα μπλε Ford, που είχε κλαπεί από το Δίστομο Βοιωτίας, και για ένα λευκό Mitsubishi, το οποίο είχε αφαιρεθεί από τη Φιλοθέη Φωκίδας. Τα δύο αυτοκίνητα τα είχαν καλύψει με κλαδιά και χόρτα, για να μη γίνονται αντιληπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών στην ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα (04-07-2013), σε ορεινή τοποθεσία στην περιοχή Περιθιώτισσα Φωκίδας, δύο (2) κλεμμένα αυτοκίνητα, που αναζητούνταν από τις αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το υπηρεσιακό συμβατικό αυτοκίνητο, μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 17-06-2013, από πέντε (5) δράστες, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 37χρονου Υπαρχιφύλακα στην περιοχή Δίστομο Βοιωτίας. Το όχημα βρέθηκε κατακρημνισμένο σε χαράδρα, καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI, χρώματος λευκού, που είχε αφαιρεθεί τα ξημερώματα της 20-06-2013, από οικία στην περιοχή της Φιλοθέης Φωκίδας. Το ανωτέρω αυτοκίνητο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και επίσης καμουφλαρισμένο με βλάστηση.

Σημειώνεται ότι οι δράστες μετά την αφαίρεση του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου από τη Φιλοθέη κινήθηκαν προς Ναυπακτία, όπου προσεγγίζοντας, μετά τη γέφυρα «ΡΕΡΕΣΙ», σε αστυνομικό μπλόκο, έκαναν αναστροφή και κινήθηκαν στην αντίθετη κατεύθυνση (σχετική η από 20-06-2013 Ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας).

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης