Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη στον ανακριτή Κορίνθου, έλαβαν ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια ένα δίχρονο αγοράκι, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και 22χρονη μητέρα του παιδιού.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, η 22χρονη παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου μαζί με το βρέφος και κατήγγειλε ότι την προηγουμένη το απόγευμα στον δρόμο, στο Πάσιο Κορινθίας, ο 23χρονος φίλος της χτύπησε αυτή και το παιδί της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου τη μητέρα και το παιδί, απ’ όπου και οι δύο διακομίστηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου.

Αφού το παιδί εξετάστηκε από τους γιατρούς, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η 22χρονη δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, καθώς και τη μητέρα, και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της μητέρας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, και σε βάρος του φίλου της για επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου παρουσιάστηκαν και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης