Η κλοπή της… δεκαετίας έγινε στον Βόλο, τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Κλέφτες έβαλαν στόχο το σπίτι του Βολιώτη Νικόλα Δεληγεώργη και του αδελφού του στην πολυκατοικία όπου διαμένουν επί της λεωφόρου Αργοναυτών, στην παραλία του Βόλου.

Ο κ. Δεληγεώργης είναι γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Ο κ. Νίκος Δεληγεώργης, θύμα της ληστείας)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν περίπου 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες.

Η λεία μοιάζει εξωπραγματική, όμως φαίνεται πως είναι αληθινή, καθώς τα χρήματα φέρονται να προέρχονται από ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες. Ο κ. Δεληγεώργης με τη σύζυγό του και ο αδελφός του απουσίαζαν στην Αθήνα για τις μέρες των εορτών.

Η καταγγελία έγινε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ο ηλικιωμένος Βολιώτης δήλωσε ότι οι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του στη λεωφόρο Αργοναυτών του Βόλου μάλλον τη νύχτα του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ερευνά την καταγγελία για το κατά πόσον ισχύουν οι ισχυρισμοί του για το τεράστιο χρηματικό ποσό που «φύλαγε» στο σπίτι του, αλλά παράλληλα ερευνάται και από πού μπορεί να προέρχονταν αυτά τα χρήματα.

Το TheNewspaper.gr μπήκε σήμερα στο σπίτι του Νικόλα Δεληγεώργη. Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας.

Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε ένα δωμάτιο και επρόκειτο για δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 500 ευρω.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης