Μήπως σας ταλαιπωρούν τα ψωμάκια που ξεπροβάλλουν στους γοφούς σας και δεν ξέρετε πώς να τα καλύψετε; Φοράτε φαρδιές μπλούζες μέχρι τους γλουτούς για να μην φαίνεται τίποτα; Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Εκτός από την γνωστή λιπογλυπτική υπάρχουν και άλλοι πιο φυσικοί τρόποι που μπορεί να ακολουθήσετε αρκεί να έχετε θέληση και επιμονή γιατί η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετή προσπάθεια.

Τι είναι όμως τα ψωμάκια; Τα ψωμάκια στους γοφούς είναι χαρακτηριστικό της μεσογειακής γυναίκας. Αποτελούνται από το δέρμα που φουσκώνει εξαιτίας του λίπους. Οι λόγοι δημιουργίας τους είναι τρεις. Η κληρονομικότητα που παίζει βασικό ρόλο, η διατροφή μας που είναι υπεύθυνη για την συσσώρευση του λίπους και οι ορμόνες που καθορίζουν την κατακράτηση υγρών στο σώμα μας. Ούτε οι εξαντλητικές δίαιτες και οι ειδικές κρέμες αλλά ούτε και η γυμναστική μπορούν να τα εξαφανίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λιπογλυπτική είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει άμεσα αποτελέσματα για να διώξετε τα ανεπιθύμητα ψωμάκια αλλά και τη κυτταρίτιδα μια για πάντα. Ωστόσο μπορούμε με ισορροπημένα γεύματα, δηλαδή μετρημένες ποσότητες και θερμίδες, σωστοί συνδυασμοί τροφών που θα σας δώσει ειδικός διαιτολόγος, πολύ νερό και συστηματική άσκηση στο γυμναστήριο με ειδικό πρόγραμμα για τους γλουτούς ή κολύμπι σε κολυμβητήριο να έχετε καλά αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποιες συνεδρίες μασάζ όπου πεπειραμένη αισθητικός θα επιμείνει στα σημεία για να διαλύσει το λίπος.

Βέβαια χρειάζεται πολλή δουλειά, αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού, ούτε να αγχώνεστε. Ξεκινήστε από τώρα και το καλοκαίρι θα είστε σε θέση να βάλετε το όμορφο μπικίνι σας και να γίνετε η σταρ της παραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης