Η αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε και δεύτερο ύποπτο στο πλαίσιο της έρευνας για τον βιασμό ενός κοριτσιού πέντε ετών στο Νέο Δελχί, ανακοίνωσαν οι Αρχές. Πρόκειται για μία υπόθεση που προκαλεί νέο κύμα οργής σε μια χώρα που έχει ήδη πληγεί από τον ομαδικό βιασμό και τον θάνατο μίας 23χρονης φοιτήτριας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο άνδρας αυτός, που ονομάζεται Πραντίπ Κουμάρ, συνελήφθη τη νύχτα στην κατοικία συγγενή του στο Μπιχάρ της Ανατολικής Ινδίας. Σύμφωνα με τον βασικό ύποπτο, τον Μανόζ Κουμάρ που συνελήφθη την Παρασκευή, ο φίλος του αυτός συμμετείχε στην απαγωγή και στον βιασμό της πεντάχρονης την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο δεύτερος ύποπτος κρυβόταν στο σπίτι ενός θείου του. Συνελήφθη και θα μεταφερθεί στο Νέο Δελχί για να ανακριθεί και για να υποβληθεί σε ιατροδικαστικές εξετάσεις» δήλωσε αστυνομικός που συμμετέχει στην έρευνα και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το κοριτσάκι απήχθη στις 15 Απριλίου από μεσοαστική συνοικία του Νέου Δελχί. Κρατήθηκε επί σαράντα ώρες και βιάστηκε από τους δράστες.

Διαβάστε επίσης: Ινδία: Σταθερή η κατάσταση της πεντάχρονης, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 21 Απριλίου 2013, 11:40

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης