Στον αέρα βρίσκεται η υπερασπιστική γραμμή του Όσκαρ Πιστόριους, καθώς μια σειρά από φωτογραφίες έρχονται να διαλύσουν τα περί… εν βρασμώ ψυχής στην απίστευτη υπόθεση με τη δολοφονία της συντρόφου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μετέδωσε το SkyNews, οπτικοακουστικό υλικό δείχνει τον διάσημο δρομέα ταχυτήτων να εξασκείται στη σκοποβολή με διάφορα όπλα, ένα εκ των οποίων είναι και εκείνο με το οποίο τραυμάτισε θανάσιμα τη Ρίβα.

Τα συνταρακτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη του πρώτου παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατάφερε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Λονδίνο). Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αποσπάσματα της δίκης θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω Διαδικτύου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους. Αρχικά, ο αθλητής από τη Ν. Αφρική είχε συνδέσει τον θάνατο της συντρόφου του με εγκληματική ενέργεια τρίτων, κάνοντας λόγω για παρουσία διαρρήκτη στην κατοικία του. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ήρθε η ομολογία του, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Εμμονή με τα όπλα

Η αγάπη του Πιστόριους για τα όπλα ήταν γνωστή από τις πρώτες κιόλας επιτυχίες του στον κλασσικό αθλητισμό. Η εξάσκηση στην σκοποβολή ήταν συχνή, με αποτέλεσμα ο αθλητής να έχει αποκτήσει ιδιαίτερα καλή σχέση με το σημάδι.

Σύμφωνα με το Skynews, το οπτικοακουστικό υλικό χρονολογείται λίγους μόνο μήνες πριν τη δολοφονία. Μεταξύ άλλων ο αθλητής διακρίνεται να πυροβολεί ένα καρπούζι, το οποίο και γίνεται κομμάτια αφού το πετυχαίνει στο κέντρο.

«Δεν είναι τόσο μαλακό όσο τα μυαλά…» ακούγεται μια φωνή να λέει, η οποία αποδίδεται στον Πιστόριους, καθώς οι φίλοι του φωνάζουν ενθουσιασμένοι.

Η δίκη αρχίζει τη Δευτέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης