Σκηνές βγαλμένες από την… μακρινή επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Άγκυρα της Τουρκίας όταν έπαιζε με την τοπική ομάδα για την Ευρωλίγκα τη δεκαετία του ’90 βίωσε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην Ιταλία. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το… μενού δεν είχε ρίψη τούβλων όπως τότε που αγωνιζόταν ακόμα ο Μίλαν Τόμιτς στην ομάδα.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τοσκάνη ανάμεσα σε Σιένα και Ολυμπιακό, περίπου 50 οπαδοί των Ιταλών, επιτέθηκαν στους παίκτες, τον Ίβκοβιτς και το τεχνικό τιμ που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια, με τη γενική σύρραξη να αποτρέπεται την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί της Σιένα είχαν δείξει τις προθέσεις τους από την πρώτη αναμέτρηση της σειράς, ωστόσο την Παρασκευή ξεπέρασαν τα επιτρεπτά όρια καθώς υπήρξαν αναφορές ότι έφτυσαν μεταξύ άλλων τους ερυθρόλευκους. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έφτασαν σε απόσταση αναπνοής με αποτέλεσμα να «χτυπηθεί» ο γυμναστής της ομάδας, Ανδρέας Γκατζούλης.

Ο Ντόρσεϊ προσπάθησε να τους απωθήσει και στην συνέχεια οι υπόλοιποι συμπαίκτες του που αντιλήφθηκαν το σκηνικό γύρισαν πίσω και λίγο έλειψε η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Έξαλλος ο Ίβκοβιτς έλεγε ότι τον έφτυναν και τον έβριζαν σε όλο το παιχνίδι και γενικά ο Ολυμπιακός τα έβαζε με τους ανθρώπους της Σιένα που δεν τους προστάτευσαν για δεύτερο σερί παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης