Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Κέμνιτς της Γερμανίας για τον εντοπισμό ενός ένοπλου άνδρα. Όπως αναφέρουν οι Αρχές του Σάχεσν, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αποφεύχθηκε έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών της περιοχής.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας με την υποψία προετοιμασίας βομβιστικής επίθεσης» δημοσίευσε σε λογαριασμό της στο Twitter η γερμανική αστυνομία για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «αποφεύχθηκε έκρηξη με το πού έφθασε στο σημείο» κλιμάκιό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το RT.com, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην εκκένωση ενός κτηρίου, όπου νωρίτερα ακούστηκε μια ελεγχόμενη έκρηξη, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί το άτομο που αναζητείται και υποτίθεται πως βρίσκεται πίσω από τα σχέδια της βομβιστικής επίθεσης.

Οι Αρχές με άλλο tweet καλούν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην βγουν από αυτά μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές αρχικά δεν είχαν δώσει στοιχεία για το είδος της απειλής, ωστόσο είχαν ζητήσει από τους κατοίκους της πόλης να μην βγουν από τα σπίτια τους γιατί υπάρχει κίνδυνος, ενώ σύμφωνα με το RT, είχαν κάνει έκκληση στους κατοίκους να μη δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το σημείο και τις αστυνομικές επιχειρήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης