Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 23χρονη φοιτήτρια η οποία έπεσε θύμα ομαδικής σεξουαλικής επίθεσης στις 16 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ινδίας, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Η άτυχη νεαρή νοσηλεύεται με πολλαπλά εσωτερικά τραύματα στο νοσοκομείο Mount Elizabeth στη Σιγκαπούρη, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο εξειδικευμένα στη μεταμόσχευση οργάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ασθενής παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου. Πριν από την άφιξή της, είχε ήδη υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στην κοιλιά και υπέστη μια καρδιακή ανακοπή στην Ινδία. Μια διεπιστημονική ομάδα ειδικών αναλαμβάνει τη φροντίδα της και κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για να σταθεροποιήσει την κατάστασή της» εξήγησε.

Η ασφάλεια στο νοσοκομείο έχει ενισχυθεί, με κάθε επισκέπτη να περνά από αυστηρό έλεγχο ασφαλείας, πριν επιτραπεί η είσοδός του στη ΜΕΘ, όπου παραμένει η 23χρονη.

Διαβάστε επίσης:
Ινδία: Στη Σιγκαπούρη για περαιτέρω νοσηλεία θύμα ομαδικής σεξουαλικής κακοποίησης, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 00:53

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης