Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα σε τερματικό σταθμό λεωφορείων στο κέντρο του Μανχάτταν.

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε στο Twitter ότι υπήρξε έκρηξη με έναν άντρα τραυματία, ο οποίος είναι και ο ύποπτος για την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε ζωντανά εικόνα από το σημείο:

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει και στην προληπτική εκκένωση σε σταθμούς του μετρό. Το σημείο της έκρηξης, σύμφωνα με αναφορές, ήταν η συμβολή της 42ης και 8ης οδών. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και συνίσταται στους πολίτες να μην πλησιάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στιγμή της έκρηξης:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας στο twitter:

Κλιμάκιο πυροτεχνουργών έχει σπεύσει στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων Port Authority (Λιμενική Αρχή) του Μανχάταν, από τη στιγμή που οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για έκρηξη.

Δημοτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο NBC, ότι όντως υπήρξε έκρηξη, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η αιτία.Μέχρι τώρα, έχουν ακυρωθεί τρία δρομολόγια, ως επακόλουθο της κινητοποίησης.

Σύμφωνα με τη New York Post υπάρχουν τραυματίες από την έκρηξη. Για τη βόμβα οι αναφορές κάνουν λόγο για «pipe bomb», αυτοσχέδιο μηχανισμό που τοποθετείται μέσα σε σωλήνα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ήδη ενήμερος για την έκρηξη, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της αμερικανικής κυβέρνησης Σάρα Σάντερς.

 Συνεχής ενημέρωση…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης