Μετά τον Κόκκινο Γάμο και το εντυπωσιακό φινάλε της 3ης σεζόν, το «Game of Thrones» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες των ΗΠΑ αύριο (και στην Ελλάδα 48 ώρες αργότερα) και υπόσχεται όπως πάντα αίμα, βία και σεξ.

Η σειρά, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Τζορτζ Μάρτιν «A Song of Ice and Fire», περιλαμβάνει τη μάχη ανάμεσα σε διαφορετικές δυναστείες για την κατάκτηση του θρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 4η σεζόν ξεκινάει μετά τον Κόκκινο Γάμο, με την οικογένεια Σταρκ (σ.σ.: ή καλύτερα όσα από τα μέλη της έχουν απομείνει) να είναι σκορπισμένα σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Τζόφρι ετοιμάζεται να παντρευτεί, η Ντενέρις με έναν δυνατό στρατό και τους δράκους της συνεχίζει το ταξίδι της για τη διεκδίκηση του θρόνου, ενώ έξω από το Τείχος ο χειμώνας ακόμα πλησιάζει.

Η σειρά φαντασίας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό, αν και αποξένωσε ορισμένους θαυμαστές της μετά την άσχημη έκπληξη (τουλάχιστον για όσους δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία) του τέλους της 3ης σεζόν. Δεν είναι η μοναδική τέτοια έκπληξη, καθώς ο κύκλος αίματος κάθε άλλο παρά έχει κλείσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη νέα σεζόν θα ντεμπουτάρουν μερικοί νέοι χαρακτήρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί περισσότερος χρόνος σε κάποιους από τους παλιούς ήρωες της σειράς.

Η τέταρτη σεζόν βασίζεται στο τρίτο βιβλίο της σειράς – και κατά πολλούς, το καλύτερο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης