Ερασιτεχνικό βίντεο – ντοκουμέντο, που μαγνητοσκοπήθηκε μέσα από το Καπιτώλιο δείχνει καρέ – καρέ τη στιγμή της καταδίωξης του οχήματος που οδηγούσε η 34χρονη οδηγός από το Κονέκτικατ, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά αστυνομικών.

Το βίντεο μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο AlHurra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι αναστάτωση επικράτησε στο κέντρο της Ουάσινγκτον, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από το κτήριο του Καπιτωλίου. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από την καταδίωξη ενός μαύρου οχήματος, του οποίου η οδηγός δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα σε μια προσπάθεια να αποφύγει έλεγχο. Νωρίτερα, είχε πέσει πάνω σε «οδόφραγμα», το οποίο βρισκόταν περιμετρικά του Λευκού Οίκου.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με περιπολικό, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί πολύ κοντά στην είσοδο του Καπιτωλίου. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, πως αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του ακινητοποιημένου οχήματος. Η Μυστική Υπηρεσία προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αυτό και «ερρίφθησαν βολές», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Καπιτωλίου, Κιμ Ντάιν, σε συνέντευξη Τύπου.

Η οδηγός είναι νεκρή, ενώ πηγή μέσα από το FBI επιβεβαίωσε την πληροφορία για την ύπαρξη ενός μωρού, 18 μηνών, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια γυναίκα, 34 ετών, από το Κονέκτικατ των Η.Π.Α.. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατό της λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα – ώρα Ελλάδος.

Διαβάστε επίσης Λήξη συναγερμού στην Ουάσινγκτον, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013, 21:44

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης