Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους επτά μήνες, εγείροντας έτσι τις εικασίες πως είτε είναι έγκυος είτε έχει πέσει σε δυσμένεια.

Οι ειδικοί που παρακολουθούν όσα συμβαίνουν στην Πιονγιάνγκ αναφέρουν πως η Ρι Σολ-γιου, που συστήθηκε ως Πρώτη Κυρία το 2012, μπορεί να έχει βρεθεί στο περιθώριο, την ώρα που η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο-γιονγκ, ενισχύει σταθερά τη θέση της πίσω από τον θρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η τελευταία φορά που εθεάθη η Ρι ήταν σε μια περιοδεία ενός νέου εμπορικού συγκροτήματος στις 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News της Νότιας Κορέας.

«Υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι, συμπεριλαμβανομένου του να είναι έγκυος ή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ αυτών των δύο. Υπήρξαν πολλές αναφορές για αστάθεια στην Πιονγιάνγκ αλλά και για αρκετές απόπειρες επιθέσεων εναντίον του Κιμ πέρυσι. Είναι πιθανόν, λοιπόν, η Ρι Σολ-γιου να μην έχει εμφανιστεί δημόσια, διότι φυλάσσεται πολύ προσεκτικά» δήλωσε στην «Telegraph» ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο, Toshimitsu Shigemura, που εστιάζει στην ηγεσία της Πιονγιάνγκ.

Το 2013, ο πρώην σταρ του μπάσκετ των ΗΠΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, αποκάλυψε πως έγινε πατέρας μιας κόρης στα τέλη του 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης